Returer & Byten

Viktig information

  • Du har 30 dagar på dig att göra din retur
  • Upp till 7 dagar för att behandla återbetalningen
  • Inga lageravgifter
  • Kontakta kundtjänst för att få returadressen


Period för returer
30 dagar från leveransdatum. Du har rätt att returnera dina varor inom 30 dagar från det att du har mottagit din beställning.

För att kunna returneras måste varan vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Återbetalning
När vi har godkänt returen får du automatiskt en fullständig återbetalning inom 7 dagar med samma betalningsmetod som du använde för att göra din beställning.


Ingen återställningsavgift debiteras för varor som du returnerar.

Försenad eller utebliven återbetalning
Om du ännu inte har fått någon återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eller din bank, eftersom det kan ta en viss tid innan återbetalningen överförs officiellt.

Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått någon återbetalning, vänligen kontakta oss på info@evajansson.com

Utbyten
Vi byter endast ut felaktiga eller skadade varor. Om du vill byta ut din vara, vänligen mejla oss på info@evajansson.com

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du fått och göra en ny beställning av den vara du vill ha.

Starta en retur :
Följ dessa steg för att initiera en retur

(1)- Kontakta oss: Skicka ett e-postmeddelande till info@evajansson.com där du anger ditt ordernummer och anledningen till returen. Om möjligt, bifoga tydliga foton av eventuella skador eller problem.


(2)- Returtillstånd: Vår kundtjänst kommer att svara dig med instruktioner om hur du returnerar produkten. Beroende på orsaken till returen kan du bli ombedd att tillhandahålla ytterligare information eller dokument.


(3)- Retur med porto: Skicka produkten på din bekostnad till den adress som anges. Se till att produkten är omsorgsfullt förpackad för att undvika eventuella skador under transporten.


(4) - Inspektion och bearbetning: När vi tar emot den returnerade produkten kommer vi att kontrollera dess skick och orsaken till den. Vi kommer att återbetala dig i enlighet därmed.

Returfrakt
Du är ansvarig för returfraktkostnaderna.

Adress till:
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central, Hong Kong

E-post: info@evajansson.com
Telefon: +1 786-405-0923